Download SEO Checklist 2019

Terima kasih kerana berminat untuk dapatkan SEO Checklist 2019 ini. Tanpa berlengah sila download checklis anda DISINI

Apakah Teknik SEO

SEO adalah singkatan dari Search Engine Optimization. Dalam bahasa yang mudah ia bermaksud menjadikan website anda mesra search engine. Dalam perkara ini anda akan pelajari tentang cara memesrakan website anda dengan search engine Google yang merupakan search engine terbesar didunia. Apabila anda melakukan seo keatas website anda, ia akan bantu website anda naik kemuka pertama Google.

Apakah SEO Algo Fixed?

SEO Algo Fixed adalah panduan membuat SEO untuk website anda. Ia sesuai digunakan oleh mereka yang pernah terjejas akibat “Google Update” yang terbaru. Dalam update pada Ogos 2018, sebanyak 80% website telah dibuang dari search result Google. Ini memaksa pemilik bisnes kecil – kecilan menggunakan pengiklanan Google yang sangat mahal. Jadi panduan ini dikeluarkan untuk membantu anda supaya update dengan perkara baharu yang telah Google tetapkan.

Untuk mereka yang baru ing menceburi bidang pembuatan website yang mesra seo, panduan ini sangat bersesuaian kerana saya mengajarkan bermula perkara asas seo. Bermula dengan jenis – jenis keyword, jenis website dan jenis trafik. Kemudian ia diikuti dengan proses carian keyword, belian nama domain dan hosting, serta pemasangan dan cara guna blog wordpress.

Ini cuma perkara asas, namun dalam modul – modul seterusnya anda akan belajar cara aplikasikan sendiri seo didalam website anda. Dari video satu lagi, pemain seo baru atau lama wajib untuk tonton kerana ada orang tidak faham asas tetapi sudah mahu melangkau pada yang advanced. Dengan memahami asas barulah anda dapat kuasai ilmu seo ini.

Group Support Dan Jaminan

Kami sediakan Facebook & Telegram Group Support supaya mudah anda refer sebarang masalah. Belian anda juga mempunyai Jaminan Pemulangan Wang 100% Selama 365 Hari. Biasa orang beri 30 ke 60 hari sahaja. Tapi saya faham yang seo ni ambil masa jadi sehingga setahun anda pasti dah meraih hasilnya. Jika tak take action tak kira berapa banyak panduan yang anda beli, tiada apa-apa yang akan berubah.

Saya tak pernah tahu ada cara Percuma dapatkan pelanggan dari Google. Penat membayar, kerap kali untung tak seberapa tinggal. Tapi lepas gunakan Teknik SEO 2019 - SEO Algo Fixed, website dah ranking tinggi semula. Terima kasih banyak!

– Pengedar Shaklee Ampang

Dah Sedia Nak Dapatkan Ranking 1st Page Google Secara Percuma?